torsdag 13. desember 2007

Min skjønne Lucia :-)



Det siste snuppa sa før hun la seg i kveld var : Dette har vært den beste dagen mamma :-)


Hun fikk være Lucia en hel dag. Vi fikk severt varme lussekatter,pepperkaker og gløgg på morran.Så samlet de barna som da sang Lucia sangen og linus i svingen sin versjon.


Det var så stemningsfullt og herlig.
Så gikk de alle over til Spar mat kl 09 hvor de gikk tog til kjøttdisken.Så sang de for ansatte og kunder før de gikk i tog ut av butikken.
En verdig feiring av lucia dagen for de små:-)




Jeg har kjøpt meg nye gardiner til stua i dag som jeg skal pynte med i morgen.Det kommer til å bli så fint:-)


Nå nærmer julaften seg fort,ihelga skal vi kose oss masse.
God natt


onsdag 12. desember 2007

Linnea Marie skal få være Lucia i morgen:-)

Hun er jo bare sååååå overlykkelig da,det ble trukket lodd i barnehagen om hvem som skulle være Lucia og da ble hun trukket ut.
Jeg er så glad på hennes vegne,det var så nedtur for henne i fjor nemlig.
Da gikk hun jo i en annen barnehage,hvor de i barnehagen plutselig fikk det for seg at det året så var det bare 5 åringene som skulle gå lucia....Så der gikk de rundt inne i barnehagen,7-8 barn med 3 voksne mens de andre små måtte sitte og se på.Linnea ble så lei seg for hun hadde jo sett frem til dette.Så heldigvis på såååååååååååå mange måter har vi kommet oss over til en barnehage med positiv energi og kreativitet.Kan ikke få fullrost denne barnehagen nok for hvordan de fyller dagene til barna og ikke minst alt de dokumenterer for oss foreldre.

Ellers går dagene så fort,det går i ett om dagen....
Er godt igang med treningen og superfornøyd med resultatene om dagen:)
Deilig når det går den rette veien.

Caitlin Isabella har fått tid for ny innleggelse i februar.Hun blir lagt inn 18 februar.
Blir vel der en ukes tid da tenker jeg.
Det blir en nervepirrende uke,håper virkelig alle prøver og bilder ser bra ut denne gangen.
Men nå er det snart jul og vi skal kose oss.

torsdag 6. desember 2007

Endelig ferdig med alle presanger:-)


Det er såååå deilig,nå skal jeg bare nyte desember og juletida.Til helga blir det pepperkakebaking og juletreet skal hentes.Det blir koselig.Linnea er så spent om dagen og det er selvsagt stor stas med julekalender og nissestreker.Barnehagen gjør også mye ut av denne tiden.For noen herlige kreative sjeler de er:) Linnea fikk faktisk pakke i barnehagekalenderen i dag,ei steffi dukke.....midt i blinken kan du si.


Caitlin fikk en flott leke fra hjelpemiddelsentralen i dag,den blir super i tida fremover.Så nå har vi motatt alt vi har søkt om.

Fikk inkallelsen til riksen på nyåret i dag.Caitlin legges inn på nevrokirurgisk 18 februar for MR av ryggen.Håper de samkjører med barnekirurgisk så vi får utredet nyrene samtidig.Det blir en nervepirrende tid,jeg er ikke mottagelig for dårlig nyheter nå...så vi må krysse all fingre for lillemor nå.

Hun sliter fortsatt med magen men vi får iallefall tømt henne....det er enten full stopp eller diare....håper vi finner en balanse etterhvert.


Jeg venter også i spenning på professor og overlege ved rikshospitalet som skal forklare og få meg til å forstå hvorfor de ikke kan legge ut blintarmstomi tidligere enn de gjør....siden dem faktisk gjør det tidligere på st.olavs.

Det må bli en rimelig god forklaring....

Men nok om det.....

Jeg må komme meg i seng...er litt i underskudd av søvn om dagen...natti natt



lørdag 1. desember 2007

Studio Nilles juleforestilling "polarekspressen"

Linnea Marie har danset 2 dager i strekk på Nilles juleforestilling....hun har hanglet og til og med hatt feber men gjennomført med glans...de er så søte der de tasser ut med hvite strutteskjørt :-)
I morgen er det fri men hun skal danse siste dansen på mandag.
Det er mye venting for disse små så det er nok ikke bare gøy for dem.

Snakka med min vennine i Holland i dag,savner henne så sinnsykt,kjipt med den avstanden det er mellom oss....heldigvis har hun kjøpt seg laptop nå så vi kan kommunisere her inne litt oftere.

Caitlin har hangla litt hun også men hun har klart seg bra igjennom forkjølelesen,verre er det med magen....oppskriften til riksen funker ikke særlig ennå....:-(

I morgen (i dag ) er det 1 søndag i advent....og da går det fort mot jul....
Hentet 40 julekort i dag,så da har jeg litt å finne på fremover :-)
Jeg gleder meg til denne koselige tida,håper det blir en fin desember måned.
God natt