tirsdag 29. juli 2008

For et herlig sommervær:-)


Endelig sommervarme,herlig.
Vi har for det meste vært i dørene i det siste...Linnea har vært på farta og har campa på roppestad med mimmi og besse og i går campa hun i ei hytte hos veninna si i Ula.
Så hun kom hjem med det skille etter bikinien...:-)
Det er en spennende uke dette her,tordag starter Caitlin opp i barnehagen og på fredag starter Linnea opp i SFO.
Det kommer til å bli så rart og ha begge snuppene ute av huset fremover.Men jeg er så sikker på at alle har godt av det.Caitlin vil endelig få noen å bryne nesa si på...hehehe...
Jeg tok mitt første stell på Caitlin alene om lørdagen,først nå har hun begynt å roe seg ned litt.
Det har vært en lang tilvenning for henne.Det er en lettelse å se at hun tar det bedre nå.
Var livredd for at hun skulle ha fortsatt som hun gjorde fremover i lang tid.Hun tar selv del i stellet og det er utrolig viktig for henne.
Så jeg tror dette vil bli fint.

Nå ser jeg frem til å stelle litt hjemme,kose meg litt,begynne å trene igjen etc etc...
Så nå krysser vi alle fingre å tær på at alt roer seg ned i laaaaang tid fremover.

tirsdag 22. juli 2008

Kort oppsummering....

















Her kommer en liten oppsummering av de siste dagene våre...
Torsdag tok vi en tur til Hals ca en 30 min kjøretur fra allborg.
Vi rusla litt rundt i gatene der og shoppa bitte litt :-)
Vi kjøpte bla de beste brente mandlene vi noensinn hadde smakt.
Jentene fikk lekt i et digert hoppeslott,Linnea hjelper Caitlin og tar henne med og passer på.
Det var et koselig lite sted som minte mye om Stavern på en måte.
Da vi kom tilbake på hotellet var Linneas nye vennine fra Bergen på hotellet og de lekte og kosa seg.

Fredag sto vi opp litt tidligere enn vanlig for da var planen å dra på en heldags tur til Fårup.
Jeg stakk innom frokostbuffeten for å lage niste til oss.
Så gikk vi til bilen....Roger skulle til å sette inn Caitlin da han så en stor murstein ligge ved bilen...den lå ikke der i går sa Roger...dermed så han hva som var skjedd.....vi hadde hatt innbrudd i bilen vår...ruta var knust og gps,tv til barna og andre ting var vekk....
Der sto vi med ungene og en bil full av pulverisert glass.
Linnea begynte å gråte og syntes det var forferdelig dårlig gjort.
Roger gikk til hotellet med barna,mens jeg ordna med forsikring,falken og polititet.
Så hele den dagen gikk bort til å ordne opp dette.....vi ble selvsagt veldig lei oss for dette så den dagen ble en kjiip dag for oss alle....fårup ble utsatt.
Volvo rettet opp skaden på bilen imidlertidig og vi fikk den tilbake i 16 tida.
Vi mistet lysten på å bli i allborg og sjekket med det neste hotellet i forhold til å komme en dag før og det var helt i orden.
Vi dro og sjekket inn på et meget dårlig hotell...Bellevue hotell i blokhus...
Det var et livsfarlig rom med farer for vår lille turbo overalt.i tillegg luktet det kattepiss i hele rommet.Long story short vi fikk ordnet oss ei natt på Dan Land feriesenter og har fått en flott leilighet med utsikt over havet :-)
Så etter det rommet ble booket og i orden dro vi endelig til fårup sommerland.Været var dårlig og det kom noen voldsomme regnskyllinger men vi hadde en veeldig fin dag.
Så booket vi oss inn den siste natten på nordsøen og i dag er det klart for å komme seg hjem igjen...vi har kost oss masse men det er godt å være hjemme igjen....:-)

tirsdag 15. juli 2008

Aalborg zoo











I dag har vi vært i dyreparken,der var det masse spennende å se.Vi var der i ca 5 timer og fikk se,løver og krokodiller,elefanter,isbjørn etc....det var stor stas for begge jentene...men natten har vært slitsom for oss alle da det er så varmt på rommet.Så for første gang på denne ferien sovnet snuppa i vogna.Det trengte hun virkelig.Mulig vi skal bytte rom hvis det lar seg gjøre,vi har nå to vifter som kjøler oss ned....men det er veldig stillestående luft på rommet.

I morgen vet vi ikke ennå hva vi skal men mulig det blir en tur på aalborg storsenter.
Etter det kanskje en tur på stranda:-)Time will show.Men nå er iallefall ferja booket hjem,så den 22 kommer vi hjem igjen...

søndag 13. juli 2008

En uke i Aalborg :-)

















I dag dro vi fra Skallerup klit til Aalborg.Det har vært en fin uke og ungene og vi har kost oss masse.Badeland og lekemulighetene for barna var flotte.Maten på resturanten var også herlig.
Skal vi si noe negativt om plassen må det være sengene....Rikshospitalet har bedre senger for å si det sånn.Men nå har vi prøvd det også ;-)

Fredag 11 juli var Roger og min sin 10 års bryllupsdag....helt utrolig hvor den tiden har gått.
Vi startet dagen med å spise en god frokost deretter dro vi til Fårup sommerland.
Det var utrolig lite folk der til å være i høysesong og vi sto ikke i noe kø nesten.
Linnea og Caitlin var i hundre og vi kosa oss i parken fra 11-19....Deretter dro vi til Blokhus hvor vi spiste middag på resturanten Casa blanca.
Der er det veldig god mat:-) Vi avsluttet turen med en tur på den flotte stranda i solnedgangen.
Caitlin sovnet naturlig nok i bilen og jeg bærte henne i seng da vi kom hjem til hytta.
Så det var vår 10 års bryllupsdagsfeiring:-)Kanskje ikke den mest romantiske kjæreste feiringen...men vi feiret dagen med våre edleste skatter:-) Den romantiske feiringen kan vi heller ta igjen siden....
Lørdag tok vi det helt med ro,begynte å pakke litt spiste en bedre middag og tok en times bowling runde....Etterpå gikk vi inn i spillehula og der var det en bamseautomat....Linnea gikk rundt seg selv da hun så hva som var gevinstene..Vi prøvde 3 ganger å vinne en bamse...men det var jo selvfølgelig umulig...så gikk vi til en mindre automat hvor det var garantert en bamse hver gang og vi heiv på nok en 20 kroning...men da funket ikke maskinen....da sa vi ifra til en ansatt og hun skulle komme med en 20 kroning til oss....Da fortalte jeg hvor umulig den bamsemaskinen var...hun bekreftet at det var et meget urretferdig spill...Hun gikk så inn i maskinen for å rette på bamsene...da spurte jeg henne om vi ikke kunne kjøpe den bamsen vi nesten fikk 3 ganger for de resterende 20 kr...(da hadde vi jo kastet bort 100 kr på den skiten....Det var den ansatte helt enig i og snuppa tok seg ut en stor rosa kanin...hun var i himmelen resten av kvelden...og det er hun fortsatt:-)

I dag dro vi altså hit til Phønix hotel midt i hjerte av Aalborg.Hotellet er kjempeflott og sengene fantastisk:-) Vi har vandret litt rundt i byen og gjort oss litt kjent.Caitlin falt stygt i brosteinene i dag....hun fikk en skikkelig blåveis i panna....det gikk heldigvis bra....hun snubla idet hun gikk.
I morgen skal vi kose oss med morgenbuffet og ut på shopping...så er det vel noe lekeaktiviteter utover dagen.Det var en liten update fra de siste dagene:-)
På søndagen tar vi turen til Blokhus frem til tirsdag hvor vi setter nesa hjem igjen....men det er leeeeeeeeeeeeeeenge til :-)

onsdag 9. juli 2008

En herlig dag:-)













I dag sov vi helt til kl 9,vi spiste en god frokost og pakket strandsakene sammen.
Det er ca 150-200 meter ned til stranda og der kosa vi oss helt frem til ca kl 14.30.
Så var det hjem å spise litt,så lekte vi med ball og Linneas nye drage...det var morro:-)
Nå er Cailtin lagt for kvelden og Linnea og Roger er i badeland.
Jeg skal rigge til en lasagne med hvitløksbagett og deretter er det leggetid for snuppa også...vi håper nemlig på å få noen timer i kveld til et par glass vin på terassen:-)
Det er deilig og være norsk i Danmark ....:-)

tirsdag 8. juli 2008

Min lille drøm ble oppfyllt :-)














Etter en god frokost tok vi turen tilbake til Klithusgården i dag.
Vi bestemte oss for å ta en ridetur ned på stranden.
Linnea fikk hesten "Misty" og jeg fikk "Thor".
Jeg har alltid drømt om å ride hest på stranda og i dag gikk den drømmen i oppfyllelse :-)
Det var en flott tur som jeg aldri vil glemme :-)
Linnea blir mer og mer betatt av hester og vil egentlig bare være der hele tiden.
Spørs om ikke vi må finne ut av om dette er noe hun kan bli med på hjemme.
Etterpå dro vi til Hjørring og shoppa litt,deretter slappa vi av hjemme.
Det har vært enda en gråværsdag her i dag...men hva gjør vel det....vi koser oss uansett :-)






mandag 7. juli 2008

Vi er på ferie :-)














Kl 08.00 i går tok vi Super Speed over til Danmark.Vi heiv oss på et hus som var ledig fra søndag til søndag i feriecenteret Skallerup klit. Vi var fremme ca kl 12.30 og da dro vi rett til et stort innendørs lekeland.Heaven for kids....Vi sjekket inn i huset og dro deretter for å shoppe det mest nødvendige.Etter Caitlin hadde sovnet dro Linnea og jeg i senteret sitt gedigne badeland.Det var bare helt rått.Vi kosa oss veldig,hun fikk meg til og med opp i den store vannsklia....det er ei stund siden sist:-) Så ble det kveldskos og kroken på døra...

I dag har vi startet dagen med hesteridning og sett på dyra på gården.
Så var det lekeland og deretter pizza og shopping.
Så dro Linnea og Roger i badeland mens jeg la Caitlin til kvelden.
Cailtlin koser seg masse,hun er høyt og lavt.Det som fortsatt er tøft er stellet av Caitlin....hun vil absolutt ikke ha noe av dette stellet....Vi har skiftet hver dag da det blir daglig lekkasje.
Kanskje dette utsyrtet ikke er tingen likevel...
Vi må prøve alle teknikker før vi ser helt bort fra dette merket....det er jo den som er minst og søtest.Men vi koser oss iallefall og i morgen er det en ny dag og nye opplevelser :-)
Setter inn litt bilder av hvordan vi har det her nede :-)

tirsdag 1. juli 2008

Baby's Choice


Did you ever think, dear Mother, As the seeds of me you sowed, As you breathed new life inside of me And slowly watched me grow, In all your dreams about me When you planned me out so well, When you couldn't wait to have me there Inside your heart to dwell, Did you ever think that maybe, I was planning for you, too, And choosing for my very own A mother just like you? A mother who smelled sweet and who had hands so creamy white, A tender, loving creature Who would soothe me in the night? Did you ever think in all those days While you were coming due, That as you planned a life for me I sought a life with you? And now as I lay in your arms, I wonder if you knew While you were busy making me, I was choosing you!