lørdag 21. februar 2009

Det snør og snør....




Vi har vinterferie og vi har iallefall nok av snø i år.....det er litt slit med all den snøen men når det er sagt er det jammen meg morro også.
Jeg får endelig ake med jentene igjen og det er så morro;-)
Vi har laga islykter og alt som hører med...dvs snømann blir laga i kveld siden snøen ikke har vært kram før nå:-)
Linnea valgte å være hjemme denne vinterferien så hun har kosa seg med sine veldig kuule foreldre....Cailtlin har hatt noen dager på barnehagen :-)

Kontrollen på riksen med Caitlin gikk fint,vi tar tiden til hjelp å ser om vi kan få det til å fungere med forskjellig utstyr.
Stomien forandrer seg litt så det er en utfordring....men det kan gå fint :-)
Det er nå 5 uker siden operasjonen og de sier det tar ca 3 mnd før alt er grodd seg til ordentlig...det blir spennende å se om hun vil fortsette å ha det bra.....i går fikk hun nemlig et lite anfall igjen...satte seg på huk og tok seg til magen.....jeg krysser fingrene for at det var falsk alarm.
23 mars har Caitlin fått innleggelse på nevrokirugisk avd.Da skal hun ta ny MR av ryggen....det blir nervepirrende....men jeg har en god følelse når det gjelder ryggen.

Forrige helg var jeg i Bodø på styremøte i NFA...det var like koselig som vanlig :-) Vi bodde på en gammel gjestegård som heter "Skagen gaard".Det ble servert veldig god mat og det var en helt spesiell atmosfære å være der.
En fin opplevelse samtidig som vi fikk gjort det som trengs på styremøte.

Det blir et spennende år i år har jeg en følelse av...
30 -31 mars skal jeg på konferanse i oslo....oslo plaza nærmere bestemt:-)
Det blir spennende...en konferanse som sikter seg inn på samarbeid med foreldre til barn med funksjonshemninger og det offentlige.

Ellers er jeg invitert til å fortelle vår historie på Sunnås sykehus om hva Caitlins diagnose innebærer og hvordan det er å være foreldre/søsken oppi alt sammen.I tillegg har jeg en del kontakt med mødre og fedre rundt i verden som har barn med V.A.C.T.E.R.L
Det er jo ikke akkurat så veldig mange av oss der ute...det blir født ca 1 barn av 1oo ooo med diagnosen.
Det hadde vært supert om vi kunne fått til et treff på landsbasis eller internationalt for å samles en gang iblant,knytte kontakter.

Vel,det var litt for denne gang,i morgen blir jeg jammen meg 34 år....ikke til å tru....så lenge rynkene uteblir er det greit :-))








mandag 2. februar 2009

Allerede februar...




Så var vi allerede over i februar...need I say more..:-)
Caitlin har MYE bedre dager,hun er så mye mere glad og sprudlende om dagen.Ikke vanskelig å forstå at magen hennes har plaget henne før operasjonen.Stellet er fortsatt krevende men vi har det foreløpig under kontroll.Vi skal inn på riksen igjen 9 februar for en vurdering.
Cailtin er oppunder taket på barnehagen og er tydelig veldig glad for å komme i daglig rutine igjen:-)


Linnea blir flinkere og flinkere til å lese...det er så morro:-)
Hun er veldig flink med leksene...jeg er så stolt av henne:-)
Ellers har vi besemt oss for å skaffe oss en liten dvergdachs til vår lille familie....har fallt så for den typen hund og tror det ville være en positiv og koselig familie greie:-)Vi har ikke sagt noe til barna ennå....bedre at vi gjør det rett før vi henter den...da blir ikke vente tiden så lang.
Dette er helt hemmelig for dem altså....hysjjjj:-))

Til helga reiser Roger på seminar til Danmark....da blir det bare oss jentene her hjemme...det blir kos det da....endelig noen snorkfrie netter...hahaha...sorry Roger :-))

Men neste helg der igjen er det min tur,da skal jeg på styremøte i Bodø hele helga :-))Det blir kos.
Ciao