onsdag 3. februar 2010

Et døgn etter...







Natt til i dag våknet snuppa i 2.30 tida..de ringte fra intensiven og Caitlin ville ha mamman sin..
Jeg satt med henne til kl var 5.30 så sovnet hun igjen...Hun er veldig rolig men veldig engstelig for alt som gjøres med henne....hun spiller litt på nintendoen sin så tar hun litt pauser også spiller hun litt igjen..hun regulerer seg veldig bra selv.
Jeg gikk og la meg og var tilbake hos henne i 8 tida igjen...zzzzzz noe trøtt i dag ja..
4 venefloner ble fjernet og nå har hun bare CVK og sonde igjen..det ble litt tøfft å få av alt det så hun fikk litt beroliggende..hun blir veldig satt ut av at det styres for mye med henne.
I 10 tiden ble vi flyttet til intensiven på Barnekirurgisk avd.Merket på Caitlin at det var godt for henne...tilbake i vante omgivelser med kjente sykepleiere.

Hun fortsatte og være våken og vi fikk besøk av mange i dag fra sykehuset her...
Sosionomen vår,bup seksjonen,Line fra SSD Inger lill fra lekerommet og til slutt dagens høydepunkt dama som holder musikkstund på huset her...
Hun kom for å synge og spille bare for snuppa...det var stas..hun kommer en liten tur i morgen også.Det var godt for snuppa vår.

Caitlin sovnet i 16.30 tida og sov nesten til kl 19.30...da hun våknet kom hun borti nesa og klarte å dra ut hele sonden sin.....:-(((
Det var skikkelig kjedelig....nå får vi håpe hun kommer raskt igang med spisingen.
Ellers sovnet hun ganske raskt igjen i kveld og sover som en stein ennå...
Det var litt fra dagen derpå her i fra 4 etg på rikshospitalet...




Ingen kommentarer: