mandag 1. februar 2010

Så er vi tilbake igjen....Caitlin skal operere for 9 ende gang...

Sitter i tussmørket på rom 44 barnekirurgisk avd..på rommet ligger en liten gutt på 4 mnd og hans far...lillegutt har nyre og urinveisproblemer.Så er det vår lille frøken som sover godt og som kl 8 i morgen tidlig skal igjennom sin 9 ende store operasjon.Hun blir vekket kl 6 for å skylle tarmen så hun er så ren som mulig før opersjon.I dag har hun kun spist suppe og is og drukket masse...en spesiell diett som heter brikker dietten.

Desember og januar har vært plagsomt for snuppa..det har ikke vært noe greit med dette suprapubiske kateteret...hun måtte til og med inn på riksen nyttårsaften for å operere inn et nytt da det andre ble infisert i stingene rundt...

Planen i morgen er å flytte colostomien til andre siden igjen for de ønsker å bruke den plassen der colostomien står i dag til urostomi.Så det blir en voldsom operasjon i morgen.
Hadde det ikke vært for at den colostomien måtte flyttes i sommer så hadde det ikke blitt fullt så mye nå...men sånn er det.

Det sitter langt inne for oss da ,vi har hatt så mye komplikasjoner med colostomien fra før og nå funker den endelig bra...så må de flytte den igjen.Ikke minst er det vanskelig å forstå at blæra bare takket for seg...men vi er glad det finnes hjelp...vi håper bare så inderlig at det går bra alt sammen denne gangen.

Jeg var på ARM konferanse i Holland forrige helg...Leger fra 15 forskjellige land deltok på konferansen.Det var veldig innteresant og jeg benyttet meg av å spørre en del leger i pausene om hva de ville gjort i vår situasjon.
Det var mange meninger og mange var også veldig innteresante...men til syvende og sist så føles det som om at i Cailtins tifelle så er riksens sitt forslag det mest riktige.
Vi må stole på dem og jeg håper de har en god dag i morgen.

Jeg må prøve å sove litt her...Roger har fått brakke plass så han er et stykke unna oss i natt...
jeg skal prøve å oppdaterer bloggen innimellom,....
Natti natt..

Ingen kommentarer: