søndag 10. mai 2009

Nå som alt gikk så fint....:-(


En kjapp oppsummering...Snuppa kom seg relativt fort fra operasjon denne gangen....vi gikk tur på aker brygge søndag og frøkna sprang rundt som om ingenting hadde skjedd...hun er helt rå.:-) Vi ble sendt hjem på mandag og hun har hatt det helt fint og spiste nesten like mye som før operasjonen.

Vi vurderte henne på tirsdagen om hun snart kunne ta en liten tur i barnehagen..så på onsdagen fikk hun noen timer i barnehagen sin.
Hun var et eneste stort smil og vinket hadet til oss.
Hun hadde det morro men hadde tatt alt i sitt tempo.
De opplevde i barnehagen at hun hadde klaget litt på magen....og det fortsatte hun med da hun kom hjem og det ble bare verre og verre...
Hun kastet opp og var helt ute av seg.
Det ble så ille at vi dro til tønsberg sykehus for en sjekk.
Legen der trodde det antagelig var et magevirus...og sendte oss hjem.

Torsdag morgen startet med magesmerter på morran og igjen voldsomt på
kvelden...det var helt grusomt og hun kastet opp igjen...Jeg ringte med riksen og tønsberg...men fikk beskjed om å holde oss til væske siden kanskje magen og systemet var litt i ulage etter operasjonen.
Det var isåfall rart siden spising og drikking har funket bra etter operasjonen...hun fikk smertestillende og sovnet etterhvert.
Fredag, samme greiene og jeg skaffer henne en time hos legen vår....han sender henne rett til tønsberg og sier vi ikke skal ha ansvaret for dette og at de må finne ut av hva som er galt for sånn som hun har det skal hun ikke ha det.Noe er galt og han mistenkte evnt tarmslyng.

Vi pakker i en fei og reiser bortover til tønsberg...vi satt for det meste og venta hele dagen og først i kveldinga fikk de tatt røntgen og kontrast røntgen....tilsammen ble det 3 runder på røntgen avd.
De måtte sette kontrasten igjennom sonde i nesa hennes og det ble en kamp for henne stakkar...3 sykepleiere holdt henne nede og den fjerde satte inn sonden....snuppa kastet opp masse av dette også...

Vi hadde så vondt av vår tapre lille frøken.

Kontrastrøntgen viser imidlertidig ikke noe tegn til tarmslyng.....så hva er det da...mage virus er også utelukket nå.

Linnea og jeg har prøvd å kose oss sammen i helga helt alene...det er veldig rar situasjon å være splittet sånn og jeg er jo ikke vant til å være hjemme når hun er innlagt heller...men vi har kosa oss så godt vi har kunnet.
Vi dro inn til sykehuset i ettermiddag og frøkna fikk smerter mens vi var der og kastet opp igjen.

I morgen blir det mere svar på hva som skjer videre....jeg skal overta så Roger kommer seg på jobb.

Så vi er i en meget frustrerende situasjon her akkurat nå....søren altså at det altid må være noe.....


Ingen kommentarer: